Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ventilatoare centrifugale presiune medie/mare AR - ARL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Seria AR - ARL – Ventilatoare centrifugale pentru presiune medie/mare si debit mediu

Serie de ventilatoare cu paletele curbate inapoi proiectata pentru a obtine o presiune medie/mare  cu debit mediu, rezultate performante si un nivel acustic moderat.

Seria AR-ARL este potrivita in special pentru aspirarea de aer curat sau cu usoare urme de praf si poate fi folosita pentru transportul pneumatic al materialelor granulate (nu filamentoase), pretandu-se utilizarii atat in industrie cat si pentru gaze de ardere si noxe.

Temperatura aerului vehiculat poate ajunge pana la + 80 C in executie standard si pana la + 200 C in execuție SV. Temperaturile mai ridicate pot fi atinse prin adaptarea modelului standard.

Rotorul  din tabla de oțel sudata, este fabricat cu palete curbate înapoi și cu un invelis conic, special  proiectat pentru a asigura un cuplaj bun, cu con de admisie. Ventilatoarele standard din seria AR-ARL sunt fabricate în pozitie de montaj 4 si echipate cu suport motor. Motoarele sunt in constructie B3/ B5, cu 2 sau 4 poli, ventilatie proprie inchisa si standardizare UNEL MEC IP55 CLASA F.

Specificatii Tehnice
Debit:
0,10 ÷ 6,94 m /s
350 ÷ 25.000 m /h

Presiune:
589 ÷ 15.206 Pa
60 ÷ 1.550 mm. H O
Trimite mesaj
Din Gura in Gura