Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 8 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Ventilatoare centrifugale MRS – MR – MRL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Seria MRS – MR – MRL – Ventilatoare centrifugale pentru presiune mica/medie si debit mediu/mare.

Serie de ventilatoare cu pale inclinate inapoi, proiectata pentru a obtine presiune mica/medie cu debit mediu/mare (motor 4 poli), presiune medie/mare cu debit mediu/mare (motor 2 poli), rezultate performante si nivel acustic moderat.

Seria MRS este potrivita pentru aspiratia aerului curat sau poate fi folosita pentru transportul pneumatic al materialelor solid-granulate dar nu filamentoase. Aceasta serie are o larga utilizare atat in evacuarea gazelor si a vaporilor cat si in aspiratia din capote industriale si cabine de vopsit.

Temperatura aerului vehiculat poate ajunge pana la + 80 C in executie standard si pana la + 200 C in executie SV. Temperaturile mai ridicate pot fi atinse prin adaptarea modelului standard.

Rotorul din tabla de oțel sudata, este prevazut cu palete plate inclinate inapoi si cu un invelis conic, special proiectat pentru a asigura un cuplaj bun, cu con de admisie .

Ventilatoarele standard din seria MRS – MR – MRL sunt fabricate în pozitie de montaj 4 si echipate cu suport motor. Motoarele sunt in constructie B3, cu 2 sau 4 poli, ventilatie proprie inchisa si standardizare UNEL MEC IP55 CLASA F.

Specificatii Tehnice
Debit:
0,11 ÷ 11,11 m /s
400 ÷ 40.000 m /h

Presiune:
147 ÷ 5.200 Pa
15 ÷ 530 mm. H O
Trimite mesaj
Din Gura in Gura